• Hoveniersbedrijf Bazuin
  • Bel ons vrijblijvend op:
  • telefoon: 0528-33 14 06
  • mobiel: 06-42 62 68 10
  • fax: 0528-33 10 16

Watervoorziening in uw tuin met een bron van Hoveniersbedrijf Bazuin

Bespaar vele euro's per jaar en voorkom uitdroging van uw tuin met uw eigen beregeningssysteem

Wist u dat u jaarlijks vele euro's kunt besparen op het kraanwater dat u gebruikt voor de beregening van uw tuin? En wist u dat u op betrekkelijk eenvoudige en voordelige wijze kan voorkomen dat uw tuin uitdroogt? Hoe? Hoveniersbedrijf Bazuin verzorgt de aanleg van een eigen bron in uw tuin, eventueel compleet met leidingwerk door uw gehele tuin. Hierdoor gebruikt u grondwater in plaats van schoon kraanwater voor de beregening van uw tuin. Beter voor het milieu en uw portemonee. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Onze medewerkers rekenen het u graag voor.

Een extra waterpunt in uw tuin

Op simpele manier te creeeren en met gebruik van grondwater

Als u water gebruikt ten behoeve van uw tuin, kan het kostbaar worden indien dit water afkomstig is van de waterkraan binnen in huis. Het is erg handig om te beschikken eigen waterput van Bazuin Hoveniers, welke wij op een simpele manier spuiten. Dit kunt u zelf, bepalen waar u het waterleiding systeem in de tuin wilt hebben. Het systeem bestaat uit een kunststof flexibele buis met bijbehorende klemkoppelingen tappunten en sproeiers.

Voorkom uitdroging van uw tuin

Wees zuinig op uw bloemen, planten en gewassen

Aanhoudend warm weer met als gevolg uitdroging, heeft nadelige gevolgen voor de conditie van uw gazon en gewassen in uw tuin. Met behulp van een eigen watervoorziening kunt u dit voorkomen. Met watervoorziening bedoelen we hier enerzijds een extra waterpunt in uw tuin, anderzijds het besproeien en bevloeien van uw bloemen, planten en gewassen.

Beregening: besproeien en bevloeien van uw tuin

Gebruik een compleet beregeningssysteem

Regen kan voor ons als mens soms erg vervelend zijn, echter uw gazon, bloemen en planten varen er wel bij. We kunnen dansen wat we willen, maar we hebben er helaas geen invloed op. Voor de conditie van uw gazon, bloemen en planten is een regelmatige Watervoorziening cruciaal. Met het Bazuin besproeiing en bevloeiingssysteem neemt u het heft in eigen handen. Het besproeiingssysteem is eenvoudig te plaatsen en zeer geschikt voor uw gazon. Het bestaat uit de eerder vermelde kunststof flexibele PE buis, bijbehorende drukkoppelingenen pop-up sproeiers. Deze sproeiers worden pas zichtbaar indien het systeem in werking wordt gezet. Ze worden namelijk omhoog gepompt (pop-up) vanuit de grond. U kunt kiezen uit verscheidene uitwisselbare nozzles (sproeikopjes) waardoor u gericht het sproeibereik kunt bepalen. De keuze voor handmatige, semi-automatisch of volautomatisch.

Het beregeningssysteem van Hoveniersbedrijf Bazuin

Eenvoudig in onderhoud en op natuurlijke wijze weggewerkt.

Het bevloeiingssysteem is ook eenvoudig in onderhoud en richt zich met name op tuinperken en bloemen en planten. Dit systeem bestaat uit een kunststof buis voorzien van zelfreinigende perforatiesmet bijbehorende hulpstukken. Deze buis kunt u zowel boven- als ondergronds plaatsen. Met dit bevloeiingssysteem is er geen verdamping of onnodig weglopen van het water. De gaatjes van deze druppelslang raken nooit verstopt door een uniek ingebouwd zelfreinigend systeem zodat u steeds een gelijkmatige en zachte bevloeiing van al uw gewassen kunt voorop stellen.