Complete tuin

Wanneer u een complete tuin door Hoveniersbedrijf Bazuin laat aanleggen, kunt u rekenen op een vakkundig en professioneel resultaat. Omdat wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren, is het bovendien mogelijk om het project in een korte tijd uit te voeren. Allereerst komt Bart bij u langs om uitgebreid uw wensen door te nemen. Wellicht heeft u zelf al nagedacht over het eindresultaat, maar uiteraard inspireren wij u graag over uw nieuwe droomtuin.

Na ontvangst van de offerte en het maken van duidelijke afspraken gaan we aan de slag. Een team van gekwalificeerde hoveniers houdt zich bezig met alle facetten die hierbij komen kijken. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor de bestrating, het aanleggen van groen, plaatsen van boompjes, het plaatsen van borders en het ophogen van uw tuin. Voor extra sfeer en gemak plaatsen wij tevens verlichting en zorgen we voor een beregeningssysteem.

20 jaar ervaring, korte lijntjes, een nuchtere aanpak en duidelijke afspraken maken Hoveniersbedrijf Bazuin de ideale partij voor hoogwaardig vakmanschap.

Neem direct contact op en vraag naar alle mogelijkheden.